Tielbeke kiest voor Transics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tielbeke kiest voor Transics

Logistiek dienstverlener Tielbeke uit Lemelerveld vervangt in 2010 zijn transport- en fleetmanagementsoftware en 125 bestaande boordcomputers door oplossingen van Transics.

Tielbeke blij met Transics“We wilden een standaardoplossing van een gerenommeerde speler”, aldus Robert Tielbeke,  directeur van het transportbedrijf. “Een grondige selectieprocedure met 18 aanbieders maakte ons duidelijk dat Transics de beste oplossing biedt. De Transics totaaloplossing van software en boordcomputers verzekert maximale integratie tussen de backoffice en het wagenpark. Bijkomend voordeel is dat ook andere transportbedrijven binnen het samenwerkingsverband waar we deel van uitmaken, gebruik maken van Transics. Zo kunnen we optimaal gegevens uitwisselen.”

Voor Transics is deze overeenkomst een mooi bewijs hoe transporteurs ondanks de crisis toch investeren in een hoogkwalitatieve oplossing, waardoor ze het verschil kunnen maken met hun concurrenten. “Je moet mee, anders raak je snel achterop in deze competitieve markt”, onderstreept Robert Tielbeke. “Dankzij de Transics totaaloplossing kunnen we onze groeistrategieën waarmaken en continuïteit waarborgen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer