Ga naar hoofdinhoud

Logicx Berging neemt Kooijman Takel en Berging over

Logicx Berging, dochteronderneming van de ANWB, kondigt de overname van Kooijman Takel en Berging aan. Kooijman is als bergingsbedrijf werkzaam vanuit de vestigingen Vianen en Vuren. De overname betekent voor Logicx Berging een betere dekking van locaties en activiteiten.

De komende jaren zal de vraag naar sleep- en bergingsdiensten in Nederland toenemen. Dit komt mede door de toename van het aantal voertuigen op de Nederlandse wegen. De Kooijman locaties in Vianen en Vuren zijn een aanvulling op de bestaande locaties van Logicx. Logicx kan met de nieuwe locaties efficiënter werken en de kwaliteit en service van haar dienstverlening voor de toekomst borgen.

Logicx is een van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Logicx helpt in binnen- en buitenland gestrande reizigers aan vervangend vervoer en zorgt tevens voor berging en transport van het gestrande voertuig. In totaal verzorgt Logicx 300.000 voertuigverplaatsingen en 100.000 keer vervangend vervoer per jaar. Logicx telt 350 medewerkers, waaronder 175 chauffeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer