Ga naar hoofdinhoud

UPDATE – Ruim 25.000 euro voor Selie Transport

UPDATE – In het TV-programma 2doc – ‘In één klap’ vertelde eigen rijder Jan Selie maandag over het ongeval wat hem in 2008 overkwam, toen een suïcidale motorrijder in 2008 op zijn vrachtwagen inreed. Na de uitzending zette Johan Bruining een crowdfunding-actie op poten om Selie van de resterende 25.000 euro schuld te verlossen. Dat geld is inmiddels, binnen 3 dagen, ruimschoots binnen!

selieDe trucker vertelde zijn verhaal in de documentaire In Één Klap van Frans Bromet. Na het ongeval in 2008 werd direct duidelijk dat de motorrijder zichzelf van het leven wilde beroven: agenten vonden thuis een afscheidsbrief. Selies vrachtwagen ging voor een groot deel in rook op. Het voortbestaan van Selies bedrijf loopt  gevaar als gevolg van alle schade die hij voor zijn rekening moest nemen.

Woensdagavond was Jan Selie samen met zijn vrouw Bea en initiatiefnemer Johan Bruining te gast in de talkshow Pauw. Inmiddels is er ruim 50.000 euro aan donaties binnengekomen.

Wie alsnog zorg wil dragen voor een financieel gezonde toekomst voor Jan Selie, kan hier nog doneren. TTM.nl en vele anderen gingen u voor.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer