Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Truck geflitst met 239 km/h

Transportbedrijf Van der Bas uit Reeuwijk moest even twee keer kijken toen er een brief van het CJI met een snelheidsovertreding binnenkwam. Een vrachtwagencombinatie van het bedrijf zou 239 km/h hebben gereden! Dat meldt Omroep West.

DD 04-02-2014 Gouda 4 MAN trucks voor van der Bas Transport Archiefnummer : 140317De truck van Van der Bas zou die snelheid volgens een mobiel flitsapparaat van het KLPD hebben gehaald op de A15 ter hoogte van Hoogvliet. Door de hoogte van de overtreding zou het bedrijf voor de rechter moeten verschijnen. Directeur Jos van der Bas noemt de boete ‘volstrekt belachelijk’ en kan ook de onjuistheid ervan weerleggen. “Via GPS konden we zien dat de chauffeur inderdaad daar op de A15 heeft gereden, maar uit de tachograafgegevens blijkt dat er geen enkele overtreding van de snelheid is geweest.”

De KLPD heeft de bon inmiddels uit het systeem gehaald en onderzoekt wat er is misgegaan.

Bekijk de video op de site van Omroep West

Bron: Omroep West

Eén reactie op “VIDEO – Truck geflitst met 239 km/h

  • hendrik

    LOL, als begrenzer maar bij 250 km/h inschakeld…. te gek voor woorden dat het “ripp-off” commando van CJIB dit niet kan/wil zien. je gaat je duidelijk afvragen of de gebruikte apparatuur wel correct werkt, ook als het om een prent van een paar tientjes gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer