Vreugdenhil Berging neemt Joh. van der Zand over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vreugdenhil Berging neemt Joh. van der Zand over

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand uit Waardenburg wordt een dochteronderneming van Vreugdenhil Berging uit Den Hoorn (ZH). Dat gebeurt na het plotselinge overlijden in maart van Arno de Heus, commercieel manager en mede-eigenaar van Internationaal Bergingsbedrijf Joh. van der Zand .

Het overlijden van De Heus betekende een moeilijke tijd voor het bedrijf, de overname geeft de nodige rust. Beide bedrijven behouden hun eigen identiteit en zijn onderdeel van de BCU (Bergings Combinatie Utrecht), waar ook Collewijn en Modern Berging deel van uit maken. Het pand in Waardenbrug blijft open en de werkgelegenheid blijft behouden.

“Het onverwachte overlijden van Arno de Heus was een enorme schok voor familie, medewerkers, en collega–bergers,” blikt Chris Müller, directeur van Vreugdenhil Berging terug. “Eén van de eerste dingen die we als partnerbedrijven deden was, na overleg, aan medewerkers en klanten vertellen dat we door de werkzaamheden op te pakken en te ondersteunen de continuïteit konden garanderen. Vervolgens hebben we onze belofte aan oprichter Johan van der Zand en de familie ingelost om een blijvende, toekomstbestendige oplossing te vinden. Die vonden we in het samensmelten van Int. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand als volledige dochteronderneming met het Zuid-Hollandse Vreugdenhil Berging.”

Chris Müller vervolgt: “Omdat beide ondernemingen al met elkaar gelieerd waren in de BCU (Bergings Combinatie Utrecht), konden vervolgstappen snel gezet worden. Vreugdenhil Berging neemt de aandelen over van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand. Hoewel hierdoor taken deels overlappen, blijven alle medewerkers van Joh. van der Zand in dienst van ons bedrijf. De planning gaan we centraal via de 24/7 bemande meldkamer in Rijswijk ZH doen. Daar komt ook een deel van het materieel, maar ook Waardenburg blijft operationeel. Ons sterke Europese netwerk blijft intact. En gelukkig blijft oprichter Johan van der Zand als specialistisch adviseur verbonden, waar we heel blij mee zijn. Zo blijft het motto ‘Waar ook in Europa gestrand, bel Int. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand’ in zijn kracht.”

De samenvoeging van de bedrijven levert een combinatie op met een breed spectrum aan bergings- en dienstverleningswerkzaamheden voor particulier, zakelijke klant, wegbeheerder en verzekeraar. Van meldkamer, (inter)nationale berging, repatriëring, kostenbeheersing en overdekt autotransport tot wegdekreiniging, kraanverhuur, diepladertransport, opslag van lading en compleet herstel van de incidentlocatie. Kortom, een sterk onderscheidend concept om klanten optimaal van A tot Z te ontzorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer