Twan Fransman gerecruteerd door Best Recruitment • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Twan Fransman gerecruteerd door Best Recruitment

Best Recruitment bereikt de volgende fase in de ingezette koers en verwelkomt Twan Fransman als Associate Partner. Twan Fransman versterkt de organisatie van Best Recruitment met een achtergrond van ruim 30 jaar ervaring in senior managementfuncties binnen het operationele logistieke ‘werkveld’.

Na zijn jaren als officier bij de Koninklijke Landmacht is Twan actief geweest bij Noy Logistics, Jan Linders, KraftHeinz, HAK, Nabuurs en recentelijk de Cornelissen Groep als operationeel directeur. Twan gaat zijn logistieke directie-ervaring inzetten om klanten te ontzorgen met organisatieadvies en werving & selectie.

“Twan brengt een complementair logistiek netwerk en ruime werkervaring op directieniveau mee. Hij deelt onze visie dat mensen het verschil maken in de logistiek. We zijn dan ook erg blij dat hij gekozen heeft om zijn volgende stap nu  bij ons als Associate Partner van Best Recruitment te zetten”, Serge Claesen, Managing Partner Best Recruitment.

Best Recruitment is dé  werving & selectie specialist op het gebied van HBO en WO profielen in transport, recycling en supply chain. Als HR businesspartner helpt Best Recruitment managers goede en gekwalificeerde kandidaten interviewen zonder tijdverlies of financieel risico.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer