Hofmeister & Meincke en Hoppe-Truck-Hydraulik ook in Benelux actief • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hofmeister & Meincke en Hoppe-Truck-Hydraulik ook in Benelux actief

De Duitse bedrijven Hofmeister & Meincke en Hoppe-Truck-Hydraulik, specialisten in en leveranciers van een groot aantal componenten en onderdelen voor bedrijfsvoertuigen, worden per augustus van dit jaar ook actief in de Benelux.

Hofmeister & Meincke GmbH uit Bremen met 18 vestigingen in heel Duitsland en een dochteronderneming van de Fricke Group in Heeslingen, is een van de toonaangevende handelsondernemingen voor carrosserie-, en bedrijfsvoertuigen- en vervangingsdelen (slijtdelen) in Duitsland. Als partner van carrosserie-, trailer- en wagenbouwers, voertuigfabrikanten, bedrijfswagenwerkplaatsen en industrie biedt Hofmeister & Meincke GmbH een unieke combinatie van jarenlange ervaring (sinds 1908) als handelsonderneming en OEM-fabrikant.

Als full-service provider biedt Hofmeister & Meincke een portfolio van meer dan 650.000 producten. Hiervan zijn er meer dan 45.000 op voorraad. Het productassortiment bestaat uit OE-componenten, accessoires, carrosseriekits en assemblages, reserveonderdelen van bekende OEM-fabrikanten evenals eigen merkproducten en reserveonderdelen van Master’s Best en werkplaatsuitrusting. De carrosseriekits en assemblages zijn getest en gecertificeerd volgens de laatst gestelde eisen.

Een bijzondere zorg van Hofmeister & Meincke is om altijd in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen in de industrie. De afgelopen jaren heeft Hofmeister & Meincke een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van de CO2-uitstoot door o.a. het gewicht van voertuigcomponenten te verminderen. Andere projecten omvatten de productie van opbouwen voor voertuigen met alternatieve aandrijvingen, alsmede de continue verbetering van de veiligheid in het transport.

Dochterbedrijf Hoppe-Truck-Hydraulik GmbH & Co. KG uit Ibbenbüren is sinds maart 2018 onderdeel van Fricke Group. HTH-Hoppe-Truck-Hydraulik GmbH & Co. KG is de specialist in truckhydraulica, gereedschapskisten en dieseltanks. Op het gebied van truckhydraulica levert HTH de plug-and-play oplossing voor een eenvoudige en tijd geoptimaliseerde montage uit de truckuitrusting voor kipper opleggers of walking floor voertuigen. Een bijzondere highlight is het hydraulische kiepsysteem, eventueel met een dubbel retoursysteem voor nog hogere daalsnelheden, ook bij lichte aluminium kiepbakken.

HTH heeft gereedschapskisten uit kunststof, aluminium, RVS, gegalvaniseerde of gelakte uitvoeringen in het assortiment. Met in totaal 146 verschillende maten en uitvoeringen biedt HTH het breedste productassortiment in dit productsegment. Ook speciale afmeting gereedschapskisten of gereedschapskisten voor speciale voertuigen worden individueel op klantwens vervaardigd.

HTH biedt ook op maat gemaakte dieseltanks specifiek voor voertuigbouw en speciale ombouwen. In een aluminium uitvoering kunnen speciale tanks geproduceerd worden die van standaard afmetingen afwijken. Daarnaast zijn voor alle gangbare vrachtwagenmodellen dieseltanks leverbaar om te wisselen of om te bouwen met alle aanbouwdelen die benodigd zijn.

Dicht bij de klanten staan door professioneel advies van professionals aan professionals heeft voor beide bedrijven de hoogste prioriteit. Daarom kijken Hofmeister & Meincke GmbH en Hoppe-Truck-Hydraulik GmbH & Co. KG uit naar veel competente technische gesprekken met klanten en leveranciers in de Benelux.

Voor het opnemen van contact met Hofmeister & Meincke GmbH of Hoppe-Truck-Hydraulik GmbH & Co. KG kunt bellen of een e-mail sturen naar Gerald Dekker gerald.dekker@hofmei.de , +31 6 53179543 of +49 421 8405 8444 of +49 5451 3058

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer