Dawsongroup biedt nu koelopleggers en koelcellen voor opslag en transport van medicijnen en levensmiddelen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dawsongroup biedt nu koelopleggers en koelcellen voor opslag en transport van medicijnen en levensmiddelen

Door de toegenomen vraag naar medicijnen en levensmiddelen groeit de behoefte naar geconditioneerde transport- en opslagfaciliteiten. Dawsongroup heeft verschillende koelopleggers en mobiele koel-vriescellen beschikbaar voor ondernemers binnen de vitale processen. In het bijzonder voor de ondernemers binnen de zorg- en voedselketen.

“Wij doen er alles aan ons steentje bij te dragen aan de levering en opslag van medicijnen en levensmiddelen. Zo versnellen wij ons leveringsproces van koelopleggers en mobiele koel-vriescellen en houden wij onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons verhuurproces is geheel digitaal om lichamelijk contact te vermijden en wij ontzorgen onze klanten, transporteurs en chauffeurs waar mogelijk. We leveren de koeloplegger indien gewenst gewoon bij onze klanten af op locatie”, aldus Hielke van den Broek van Dawsongroup.

De opleggers en cellen van Dawsongroup zijn specifiek ontwikkeld voor opslag en transport van farmaceutische producten en levensmiddelen en voldoen aan gestelde normeringen als: IFS, HACCP, BRC.

Alles digitaal

Van contract tot uitdraai van de temperaturen, alles gaat digitaal. Dawsongroup mailt u de opdrachtbevestiging en het check-out formulier. Na akkoord kan de trailer worden aangekoppeld en direct in gebruik worden genomen. Indien gewenst kunnen de locatie, de gedraaide koeluren en de temperatuur in de trailer online worden uitgelezen en per mail met uw klanten worden gecommuniceerd.

Naast koelopleggers en mobiele koel-vriescellen verhuurt Dawsongroup mobiele shockvriezers, tempereercellen, klimaatcellen en fruitrijpcellen. Dawsongroup helpt u graag verder; neem gerust contact op met Hielke van den Broek via: 06-12200660 of bel Dawsongroup 24/7 op 010-4952955.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer