Krone Load Carrier voor de bouw • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone Load Carrier voor de bouw

Krone heeft een versie van haar Load Carrier gebouwd speciaal geschikt voor het vervoer van bouwmaterialen. De twee-assige aanhangwagen heeft een extra stijf chassis en een 30 mm dikke, waterdichte bodem.

Load Carrier 1
De lichtmetalen zijwanden zijn 1000 mm hoog en voorzien van twee hefkleppen. Ze zijn gemakkelijk neer te klappen en worden standaard geleverd met zijstangen voor extra veiligheid en stabiliteit. Ook standaard zijn opstapjes in de zijwanden. Optioneel is Load Carrier 2een liftsteun voor de zijwanden, die de bestuurder en zijn rug helpt te ontlasten. Deze hulp is ook achteraf in te bouwen.

Het stalen schot is van de binnenzijde versterkt met een zeefdrukplaat. Ook hier zijn optioneel nog extra versterkingen mogelijk, onder meer voor de hoekprofielen. Voor de beste ladingzekering beveelt Krone MultiRail aan, dat centraal geïntegreerd in de rail van de vloer wordt gemonteerd en veel combinatiemogelijkheden heeft met de MultiLock rail aan de zijkant. Praktisch is ook de grote plastic toolbox. Extra rongen kunnen naar wens gemonteerd worden. Een kast om ze in te vervoeren wordt dan bijgeleverd.

Het gewicht van de Krone Load Carrier ‘Baustoff’ is circa 3500 kg. Het laadvermogen bedraagt dan 14500 kg. De beschikbare laadlengte van de Load Carrier is naar keuze 6500 mm, 6900 mm, 7100 mm en 7300 mm, de laadbreedte is 2.480 mm.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer