Ga naar hoofdinhoud

Vandaag: Nieuwe TTM.nl Talk over laadinfrastructuur!

Laadinfrastructuur is een hot topic in de Nederlandse transportsector. Hot genoeg om er een nieuwe TTM.nl Talk aan te wijden, TTM.nl’s eigen live en online talkshow. Op woensdag 15 mei om 12.30 uur gaan we live vanuit Studio Eisma en dan praten we je in 45 minuten helemaal bij over de laatste stand van zaken rond infrastructuur.

Een elektrische truck kopen, dat is tegenwoordig niet zo moeilijk. Maar laadinfrastructuur, dat is andere koek. Hoe pak je dat aan, een laadplein opzetten? En hoe zit het nu eigenlijk met het stroomnetwerk en netcongestie? En als je gewoon een laadpaal in plaats van een dieselpomp wilt op je terrein, kan dat dan ook?

In een nieuwe TTM.nl Talk op woensdag 15 mei gaan we verder waar ons online magazine ophield en gaan we het hebben over alles rond laadinfrastructuur. Dus over de opzet van een laadplein, het elektriciteitsnetwerk en ook over een laadpaal op jouw terrein.

In Studio Eisma praat presentator Arjan Velthoven met drie tafelgasten. Marc Seesing van Schotpoort Transport Groep, Gerlach Velthoven van Betuwewind en Sandra Geilings van Shell.

Tot woensdag 15 mei, vanaf 12.30 uur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer