Lekker warm asfalt met geïsoleerde Schmitz M.KI kipper • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Lekker warm asfalt met geïsoleerde Schmitz M.KI kipper

Schmitz Cargobull brengt een geïsoleerde versie van haar M.KI kipper op de markt. De geïsoleerde kipper, met een capaciteit van 18 kuub, is speciaal ontworpen om kleine hoeveelheden asfalt te vervoeren.

Bij het vervoer van asfalt is warmteverlies uit den boze. Daarom is een geïsoleerde kipperbody en een isolerend dekzeil een must. Daarbij moet de kwaliteit en vooral de temperatuur van het asfalt te controleren zijn voordat er wordt gelost.

Daarom biedt Schmitz Cargobull nu ook de M.KI kipper met warmte-isolatie aan. De isolatie voegt  ca. 195 kg aan gewicht aan de oplegger toe.

Schmitz zegt in de nieuwe M.KI haar ervaring met geconditioneerd goederentransport te hebben verwerkt. Een geoptimaliseerd ontwerp van de carrosserie zorgt voor een laag zwaartepunt, waardoor de kantelstabiliteit wordt verhoogd. De hoogwaardige, temperatuurbestendige afdekking is voorzien van een elektrisch schuifzeil, dat veilig en comfortabel vanaf de grond kan worden bediend. Het modelprogramma omvat carrosserieën met verschillende vloerdiktes en een zijwandhoogte van 1.460 mm in verschillende achterwanduitvoeringen en biedt zoals gezegd een capaciteit van 18 m3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer