Ga naar hoofdinhoud

Tablet vervangt ruitenwisservloeistof

RiccaClean uit Hoofddorp presenteert een handige noviteit: het DocVision Tab, ruitenwisservloeistof in de vorm van een tablet. Het werkt eigenlijk hetzelfde als het vaatwasserblokje thuis en scheelt volgens RiccaClean ruim de helft in kosten.

Het LKW_Tabs DocVision Tab werkt eenvoudig: doe het tablet in het ruitenwisservloeistof reservoir en vul het af met kraanwater. Een 24 grams tablet, geschikt voor vrachtwagens, is goed voor 12 liter ruitenwisservloeistof. RiccaClean zegt dat de DocVision 24 grams Tab 50 tot zelfs 70 procent goedkoper is. Daarbij ontkalkt het tablet het reservoir en leidingsysteem. Het product van DocVision is Dekra getest en voldoet aan de vereiste milieuvoorwaarden. De tabs zijn biologisch afbreekbaar. In de winter is DocVision Tab te mengen met antivries voor extra reinigingsvermogen.

Het DocVision Tab is overigens ook verkrijgbaar voor de personenauto in een 8 grams versie.

 

Eén reactie op “Tablet vervangt ruitenwisservloeistof

  • De ruitensproeitabletten zijn reeds 4 jaar op de markt in Nederland. Rechtstreeks van de fabrikant die 6 jaar geleden de uitvinding voor de automotive markt had gedaan. De importeur van worldclean in Nederland is http://www.huxx.nl
    Deze tabletten worden al gebruikt door daf trucks en ANWB en vele anderen na uitgebreid te zijn getest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer