Ga naar hoofdinhoud

10×2 Wide Spread Ginaf voor Gebr. van Mourik

Onlangs is de allereerste 10×2 Wide Spread Ginaf X 5150-F, door Ginaf Service Ederveen, afgeleverd aan Gebr. van Mourik uit De Glind. Dit nieuwe type voertuig heeft een GVW van 50 ton en heeft maar één aangedreven as.

GINAF X5150-F van Mourik

Ginaf Trucks heeft het standaard chassis voorzien van een 10 tons SensAxle+ voorloopas en de dubbel lucht achteras in Wide Spread opstelling gezet. De laatste as is tevens voorzien van fusee besturing. De Ginaf is verder uitgevoerd met 10 tons voorassen wat een totaal GVW op 50 ton brengt. Deze luchtgeveerde GINAF met één aangedreven as is onder andere voorzien van een motor PTO, AS-tronic en een intarder. Deze combinatie van opties zorgen voor een voertuig met een laag eigen gewicht, laag brandstofverbruik, laag remvoeringslijtage en hoog bedieningscomfort van de kipper.

De GINAF X5150-F is door Gijsbertsen Woudenberg voorzien van een 25 kuub geïsoleerde achteroverkipper.  Voor de Gebr. Van Mourik is dit voertuig de derde GINAF. Hiermee groeit het nog jonge bedrijf van de gebroeders Gerco en Jan van Mourik gestaagd door. Begin augustus vierden ze hun 12.5 jarig bestaan met een open dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer