Astrata introduceert nieuwe oplossingen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Astrata introduceert nieuwe oplossingen

Tijdens Transport Compleet Gorinchem gaat Astrata haar  volledige portfolio van cloud-gebaseerde oplossingen voor efficiënter wagenparkbeheer en operationele excellence presenteren. Nieuw is AppLinc en TrailerLinc.

Astrata_DriverLinc_Picture_TakingBezoekers worden in de gelegenheid gesteld om het volledige potentieel van de mobiele DriverLinc + tablet met zijn Android-besturingssysteem te ervaren. Deze tablet kan gebruikt worden voor het vastleggen van foto’s, digitale handtekening, het scannen van barcodecodes en documenten, en nog veel meer. Astrata laat daarnaast de TruckLinc blackbox oplossing zien, die het verzamelen van Canbus- en tachograafgegevens mogelijk maakt, alsook een volledige verwerking van data tussen het voertuig en ons backoffice platform, FleetVisor, biedt.

Ook presenteert Astrata recent gelanceerde App Store-functionaliteit. Hiermee zijn klanten in staat om meerdere applicaties te gebruiken op één toestel, de DriverLinc+ tablet, die nodig zijn voor hun dagelijkse activiteiten.

Astrata-App-Linc-visual-005-aDaarnaast zal de nieuwste AppLinc oplossing te zien zijn, voornamelijk ontwikkelt voor een beter beheer van subcontructors. Dit helpt gebruikers om alle extern uitgevoerde transportactiviteiten op een flexibele manier te controleren. Deze kosten-effectieve en eenvoudig toe te passen oplossing verbetert de directe communicatie met subcontractors en leidt tot een verbeterde klanttevredenheid.

Daarnaast Astrata de TrailerLinc introduceren, een nieuw product voor een betere en meer uitgebreid beheer van de vloot aan trailers en aanhangers, die een grote toegevoegde waarde en vele operationele voordelen zal bieden aan de transportbedrijven.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer