Ga naar hoofdinhoud

Auman EST is Chinese Truck of the Year

De allereerste Chinese Truck of the Year Award is uitgereikt aan Beijing Foton Daimler Automotive Co (BFDA) voor de Auman EST. Dat gebeurde aan de vooravond van de Guangzhou International Commercial Vehicle Exhibition. De Chinese award is een spinoff van de International Truck of the Year.

„Chinese Truck of the Year 2017“ Auszeichnung für Schwer-Lkw aus Daimler Joint VentureDe prijs is koren op de molen van Daimler Trucks, dat deel uitmaakt van de joint-venture BFDA en hiermee haar inspanningen in China bekroond ziet.

“We zijn trots dat de ‘Chinese Truck of the Year Jury’ onze inspanningen heeft bekroond met deze award. De Auman EST herbergt Daimlers nieuwste technologieën en hij staat voor onze toewijding om trucks te bieden op de manier zoals de Chinese klant dat vraagt”, aldus Zhou Liang, president en CEO van BFDA. “Deze award laat ook zien dat de Duits-Chinese samenwerking tussen Daimler en Foton Motor in BFDA een succes is”, voegt hij er aan toe. Daimler en Foton Motor bezitten beide de helft van de aandelen in Beijing Foton „Chinese Truck of the Year 2017“ Auszeichnung für Schwer-Lkw aus Daimler Joint VentureDaimler Automotive Co., Ltd.

De Auman EST is een truck die gebouwd is voor de lange afstand. Hij is voorzien van tal van intelligente features op en rond de aandrijflijn en heeft een hoge kwaliteitsstandaard. De EST heeft in vier jaar tijd 10 miljoen kilometer afgelegd, inclusief R&D en testen in Europa.

De ‘Chinese Truck of the Year’ jury bestaat uit professionals uit de Chinese bedrijfsautomedia, klantenvertegenwoordigers en leden van de International Truck of the Year Jury. De jurybeoordeling gaat volgens de regels in op innovatie, verbruik, emissie, veiligheid, rijgedrag en comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer