Boltrics WMS voor nieuw warehouse A.C. Rijnberg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Boltrics WMS voor nieuw warehouse A.C. Rijnberg

A.C. Rijnberg Transportservice opende dit voorjaar een gloednieuw warehouse in Terneuzen. In lijn met deze ontwikkeling zocht de Zeeuwse logistiek dienstverlener naar een future-proof WMS-oplossing. De veranderende klantwensen vereisen namelijk een WMS dat mee kan met de nieuwste technologieën op het gebied van onder andere real-time informatievoorziening. Om ook de klanten in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn, verving A.C. Rijnberg onlangs hun bestaande systeem door het WMS van Boltrics.

De geschiedenis van A.C. Rijnberg gaat meer dan een eeuw terug in de tijd. Anno 2018 zijn de klantwensen anders dan vroeger, merkt de logistiek dienstverlener. Waar voorheen een wekelijkse update per Excel voldoende was, gelden er nu andere spelregels: klanten willen 24/7 toegang tot real-time, up-to-date informatie.

In het WMS van Boltrics vond het familiebedrijf de oplossing. Met de RF-scanning module houden ze grip en controle op de logistieke processen, waardoor real-time informatie delen altijd mogelijk is. Daarnaast zorgt de connector module voor een interface met de klanten. Zo hoeven er geen Excel-bestanden overgenomen te worden en zijn herhaaldelijke taken verleden tijd. Dit voorkomt foutieve invoer en creëert transparantie. Met de volledige implementatie komt de wens om klanten altijd dichtbij de processen te betrekken dus in vervulling.

Directeur Robert Rijnberg: “Bij A.C. Rijnberg Transportservice zijn we continu op zoek naar manieren om te kunnen verbeteren en groeien. Door middel van het nieuwe warehouse proberen wij de mogelijk toenemende klantvraag op te vangen en met het Boltrics systeem de klantgerichtheid vast te houden. Waar dit voordelen voor onze klanten biedt, levert het ons ook een stuk efficiëntie op. De verwachting is dat we met de connector module op zich het aantal handmatige acties kunnen reduceren met 25%. Dat de software beschikbaar is in de cloud, zorgt ervoor dat we flexibel kunnen blijven werken. Zo versterkt deze investering onze bedrijfsfilosofie in totaliteit.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer