Broshuis introduceert PL2 pendelas systeem • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broshuis introduceert PL2 pendelas systeem

Broshuis introduceert onder de naam PL2 een volledig nieuw pendelassysteem. Vragen uit de markt hebben geleid tot de ontwikkeling van een compleet nieuw systeem wat een 12 tons toelating in Nederland koppelt aan een maximale veerweg en een minimale laadvloerhoogte. Met deze tweede generatie Broshuis pendelassen, de PL2 wordt een minimale rijhoogte van slechts 810 mm gerealiseerd met een slag van maar liefst 550 mm.

De PL2 staat niet alleen voor een nieuwe pendelas, maar ook de constructie van de oplegger door de ingenieurs van Broshuis onder handen genomen. Hierdoor is niet alleen de PL2 in staat om verder te pendelen, de ruimte daarvoor is ook aanwezig onder de oplegger. Verder is de positie van de veerremcilinder zodanig dat deze optimaal beschermd wordt. Door het nieuwe ontwerp is er dan ook meer bodemvrijheid waardoor er minder kans is op schade.

Het nieuwe PL2 pendelas syteem is binnenkort leverbaar op alle voertuigen in het Broshuis assortiment. Met name bij toepassing op diepladers vormt deze primeur van Broshuis voor een revolutie. De overgang van het lage diepbed naar het nieuwe, lagere asstel is voortaan belangrijk kleiner en dat zorgt voor meer mogelijkheden. De PL2 vormt dan ook een belangrijke innovatie binnen het Broshuis leveringsprogramma.

Belangrijk is dat alle afmetingen zoals Broshuis die communiceert ook daadwerkelijk overeen komen met de serie- productie modellen. Dit geldt voor zowel de stuurhoek als de laadvloerhoogte en de veerweg. De juistheid van deze belangrijke afmetingen zijn voor klanten in het exceptioneel transport van essentieel belang.

2 reacties op “Broshuis introduceert PL2 pendelas systeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer