Broshuis introduceert trailerconfigurator • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broshuis introduceert trailerconfigurator

Trailerfabrikant Broshuis introduceert een nieuw webplatform waar men het merk Broshuis kan beleven. Het webplatform is innovatief, interactief en persoonlijk. Daarnaast biedt het een uitgebreide service. Het heeft een aantal eigenschappen die nieuw zijn in de branche, zoals een configurator.

Met de configurator is een eigen Broshuis oplegger te configureren en zijn de richtprijzen direct zichtbaar. Deze productconfigurator geeft direct inzicht in de veel gekozen opleggers en opties. Broshuis heeft ervoor gekozen om, in alle openheid, richtprijzen te vermelden. Deze richtprijzen zullen helpen bij het maken van keuzes en afwegingen tussen functionele eisen, wensen en benodigde investeringsbedragen. De komende tijd zal Broshuis het assortiment in de configurator steeds verder uitbreiden, zodat het gehele assortiment configureerbaar zal zijn.

config

Wie is geïnteresseerd in de aanschaf van de configuratie (met eventuele extra en/of eigen wensen), of nader advies bij de configuratie wil, kan via het nieuwe webplatform eenvoudig contact opnemen met het Broshuis-team.

Nieuw in de branche is de eigen persoonlijke trailerpagina in MyBroshuis. Hierin zijn onder meer ontheffingen, tekeningen, handleidingen en onderdelen van de nieuwe oplegger inzichtelijk. In MyBroshuis is de nieuwe oplegger in bestelling 24 uur per dag te volgen. Het is mogelijk om zo de voortgang van het productieproces te monitoren, maar MyBroshuis kan ook worden gebruikt om configuraties op te slaan en later nog eens te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer