Ga naar hoofdinhoud

Carrosserie Vakdagen volgend jaar ook in Duitsland

De Evenementenhal, de organisatie van de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg, Gorinchem en Venray, gaat volgend jaar ook voor het eerst een soortgelijk evenement in Duitsland organiseren. Deze NFZ Fachmesse wordt op 19, 20 en 21 november 2013 gehouden in Bad Salzuflen, nabij Bielefeld.

DuitslandDe NFZ Fachmesse, met als ondertitel ‘der Treffpunkt fürd die Nutzfahrzeugbranche’, vindt plaats volgens dezelfde succesvolle full service formule als de Carrosserie Vakdagen. Dat betekent dat exposanten zich tegen een geringe investering drie dagen lang kunnen presenteren aan de door hen gewenste bezoekers. De bezoekers worden namens de exposanten uitgenodigd. De gratis catering is voor exposanten prettig en voor bezoekers een extra stimulans om naar het evenement te gaan.

De NFZ Fachmesse wil een platform zijn voor Duitse en Nederlandse ondernemers. Veel Duitse bedrijven zoeken een podium om in contact te komen met hun (potentiële) klanten. Maar er zijn ook veel Nederlandse ondernemers die in Duitsland hun marktpotentie willen verkennen. Volgens de Evenementenhal is deelname aan NFZ Fachmesse mogelijk tegen gelijke prijzen als de vakbeurzen in Nederland. Meer informatie kan worden verkregen bij Projectmanagerin Shana Seifert, s.seifert@messe-hal.de of bij Leonie Zielman leoniezielman@evenementenhal.nl en Rik Silderhuis riksilderhuis@evenementenhal.nl van de Carrosserie Vakdagen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer