Ga naar hoofdinhoud

CB aan de slag voor Royal Talens

De ongeveer 90 verschillende producten van Royal Talens zijn vanaf deze maand te bestellen via logistiek dienstverlener CB. Het assortiment tekenen, kleuren en verf(benodigdheden) past goed bij boekhandels, een markt waar CB al bijna 150 jaar boeken aan levert.

Het assortiment bij CB bestaat uit producten van onder andere de merken Bruynzeel, Sakura en Ecoline, geschikt voor vele leeftijden en doeleinden. Veel van deze producten zijn niet onbekend voor de boekhandel, maar konden alleen direct worden besteld bij Royal Talens of via de kantoorgroothandel. Door de samenwerking tussen Royal Talens en CB, bestelt de boekhandel nu via één bestelsysteem en ontvangt hij één factuur en één keer een vrachtwagen aan de deur voor deze en andere artikelen die de boekhandel bij CB heeft besteld.

Peter Gerrits (Sales manager Nederland bij Royal Talens): “CB biedt voor Royal Talens een goede aanvulling in de distributie naar de boekhandel in Nederland  Ze komen bij alle boekhandels en met deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog sneller en beter bedienen.”

CB is blij met de komst van Royal Talens. Mathijs Suidman, Directeur Media CB: “Behalve dat zij een mooi assortiment bieden, past de komst van Royal Talens ook goed bij de wens van boekhandels om meer zogenaamde non-book producten via CB te kunnen bestellen.”

CB biedt boekverkopers in Nederland en België een groeiend assortiment ‘non-books’. Naast producten van Royal Talens is ook het assortiment van Cortina (bekend van Moleskine), Craenen en OKU te bestellen via CB. De dienstverlener verwacht in 2019 nog meer partnerships met non-book leveranciers aan te kunnen gaan.

Foto’s: Royal Talens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer