De Klok Logistics kiest voor WMS in de cloud • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

De Klok Logistics kiest voor WMS in de cloud

Om de klantverwachting van lagere kosten en kortere doorlooptijden waar te maken, zoekt logistiek dienstverlener De Klok Logistics continu naar mogelijkheden om de logistieke processen in het warehouse verder te automatiseren. Om dat te kunnen realiseren, hebben ze recent hun bestaande WMS-oplossing vervangen door de Cloud-oplossing van Boltrics.

Om inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen en verbeterpunten te kunnen identificeren, neemt de behoefte toe om data eenvoudig inzichtelijk te maken. De oplossing waarmee De Klok Logistics werkte voldeed echter niet meer, omdat data-extractie beperkt mogelijk was en aansluiting van externe (pakketvervoerders) te kostbaar. Denk aan realisatie, onderhoud en eventuele uitbreiding. Reden voor de logistiek dienstverlener om op zoek te gaan naar een softwareoplossing die voldoet aan de nieuwste technologische innovaties en aansluit op de reeds in gebruik zijnde oplossingen van Microsoft Dynamics. De branche-oplossing van Boltrics, gebaseerd op het eerdergenoemde platform, bleek de beste keuze.

Remco Vos, Directeur van De Klok Logistics: “Met onze vorige oplossing hadden we onvoldoende de mogelijkheid om écht inzicht te krijgen in de verbeterpunten binnen onze bedrijfsprocessen. Willen we echter – op basis van cijfers en resultaten – beslissingen kunnen nemen, dan geldt de stelling ‘meten is weten’. Met de oplossing van Boltrics hebben we nu realtime inzicht in de gewenste informatie, zodat we daarop direct kunnen anticiperen en voortdurend inzicht hebben in al onze magazijnen binnen de groep (80.000 m2, verdeeld over 5 magazijnen in Nijmegen, Venray en Vianen). Naast de standaard modules, zoals een koppeling met onze RF-scanners, zijn er een groot aantal interfaces met onze klanten gerealiseerd. Hiertoe behoort ook het koppelen met externe pakketvervoerders via het softwareplatform van Transsmart.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer