De Poel Koel- & Vrieshuis kiest voor Boltrics’ WMS • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

De Poel Koel- & Vrieshuis kiest voor Boltrics’ WMS

De Poel Koel- en Vrieshuis heeft recent haar maatwerk WMS ingeruild voor een nieuw WMS. De Poel heeft gekozen voor de branche oplossing van Boltrics, waarmee ze toegang hebben tot de nieuwste functionaliteiten die standaard beschikbaar zijn voor koel- en vrieshuizen.

Al sinds de jaren tachtig laat De Poel Koel- & Vrieshuis positieve ontwikkelingen zien. Na de overname in 2011 door Auke Weening is dit niet veranderd. Op het moment is De Poel zelfs een van de grotere koel- en vrieshuizen van het noorden van Nederland en om de groei bij te kunnen benen is er een moderniseringsslag vereist. Waar het huidige maatwerkpakket niet meer voldeed aan de eisen, raakte De Poel overtuigd van Boltrics’ mogelijkheden. Met name de toekomstgerichtheid was hierin doorslaggevend. Nu kan het Noordelijke koel- en vrieshuis gebruik maken van een future-proof WMS in de cloud, waarbij de douane-entrepot functionaliteit heel wat administratief werk gaat besparen.

De Poel staat voor service, kwaliteit, hygiëne en betrouwbaarheid. Goed contact, korte lijnen en flexibiliteit zijn hierbij heel belangrijk. Vooral door de toenemende behoefte aan flexibiliteit begrijpt de logistiek dienstverlener dat maatwerkoplossingen op een gegeven moment klaar zijn. Kleine aanpassingen kosten veel tijd en geld. Zodoende kan de organisatie niet genieten van de laatste technologieën en dus haar klanten niet meer optimaal bedienen. Met Nekovri Dynamics van Boltrics sluit De Poel aan bij het kennispeloton binnen de branche. Zo blijft het bedrijf altijd up-to-date en kan zij haar klanten en opdrachtgevers altijd bijbenen.

Eigenaar Auke Weening: “De Poel is altijd bezig met de toekomst. Vroeger zorgde de economische groei ervoor dat wij moesten uitbreiden met een nieuw vrieshuis. Nu zijn het de technologische ontwikkelingen waar je bij moet blijven. Voor je het weet is het te laat. Door de branchekennis van Boltrics en de mogelijkheden voor ons entrepot, weet ik dat we voor de komende tijd voorzien zijn van alles wat we nodig hebben. En als we iets missen, schakelen we dat gewoon bij.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer