Drie jaar gratis onderhoud op Renault Trucks Master • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Drie jaar gratis onderhoud op Renault Trucks Master

Renault Trucks biedt vanaf nu 3 jaar gratis onderhoud en apk bij aanschaf van een nieuwe Renault Trucks Master. De fabrikant wil klanten op deze wijze kennis laten maken met de Renault Trucks-dienstverlening waarin kennis en ervaring van de truckbranche centraal staan.

“Door het aanbieden van 3 jaar gratis onderhoud en apk op alle nieuwe modellen Renault Trucks Master willen wij klanten kennis laten maken met onze dienstverlening. Wij beschikken als importeur van zware en lichte bedrijfswagens over uitgebreide expertise van de transportbranche. Niet alleen kunnen we het perfecte voertuig samenstellen, we hebben ook veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor veel bedrijven waar transport geen key-business is. Bovendien geeft ons uitgebreide dealernetwerk de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is”, verklaart Maarten Broens verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten speelt de Renault Trucks Master perfect in op de eisen van diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur. Doordat de Master beschikt over een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro 6 Heavy Duty) is hij ook geschikt voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Renault Trucks levert daarnaast ook complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

Onderhoud aan de Renault Trucks Master is afgestemd op het gebruik van het voertuig. Dealers hanteren ruime openingstijden en bieden 24/7 service. Daarnaast hebben Renault Trucks-dealers de werkplaats voor lichte bedrijfswagens speciaal ingericht om doorstroom te bevorderen en stilstand voor klanten tot een minimum te beperken.

De actie geldt voor alle typen Renault Trucks Master die vanaf 1 september 2017 worden verkocht en loopt door tot eind 2018. De actie geldt ook voor modellen die online worden verkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer