FleetRepair nu ook in Limburg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

FleetRepair nu ook in Limburg

FleetRepair, het landelijk dekkend netwerk van truckschadespecialisten, is gegroeid met een nieuw lid tot in totaal 13. Dit nieuwe lid is Smeets Truckherstel in Haelen (Limburg). FleetRepair heeft nu zeventien vestigingen in haar netwerk.

photo20Smeets Truckherstel in Haelen (Limburg) sluit zich aan bij FleetRepair om zo professioneel totaalherstel te kunnen bieden. Het bedrijf houdt zich bezig met schadeherstel en spuitwerk aan personenauto’s en trucks, car cleaning, industrieel spuitwerk en de verkoop van auto’s. Smeets Truckherstel is al zes jaar exclusief partner voor DAF Trucks in Eindhoven. Op dit moment wordt er een tweede, nieuw bedrijfspand gebouwd. Het bestaande bedrijfspand wordt aangepast en geprofessionaliseerd, onder andere met nieuwe spuitcabines. “FleetRepair was nog niet vertegenwoordigd in Limburg“, aldus directeur Lucien Smeets. “Daarom hebben wij gekozen voor FleetRepair vanwege de efficiënte werkwijze en de sturing. Als lid van FleetRepair kunnen wij nu op efficiënte wijze garant staan voor efficiënt totaalherstel.“

FleetRepair heeft een steeds betere landelijke dekking. Het netwerk met truckschadeherstelbedrijven telt nu 13 aangesloten bedrijven in Nederland met in totaal 17 vestigingen verspreid door Nederland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer