Foto’s: 360° binnenkijken in Simon Loos’ verlengde Actros! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: 360° binnenkijken in Simon Loos’ verlengde Actros!

Simon Loos heeft onlangs de 1000ste Mercedes-Benz Actros in haar vloot opgenomen. Daar heeft de logistiek dienstverlener een waar spektakelstuk van gemaakt. Het is een verlengde cabine geworden met een BigSpace cabine aan de voorkant en een GigaSpace cabine aan de achterzijde. Dat levert een voertuit op dat uniek is in de wereld, zegt Simon Loos. Kijk hier rond in deze bijzondere cabine!

Deze unieke truck is een Mercedes-Benz Actros 2648 met 13 liter 6 cilinder motor en 480 pk. De cabine is opgebouwd uit twee delen, waar maanden aan is gewerkt: het voorste deel van de cabine is een BigSpace, die aan de achterkant met bijna een meter is verlengd met een GigaSpace.

En ook binnenin is de cabine niet minder speciaal. Special Interior heeft het luxe interieur verzorgd, en vanaf de ruime banken heb je bijvoorbeeld de flatscreen-tv, magnetron, koelkast en high-end muziekinstallatie binnen handbereik. Na de noeste arbeid is het vervolgens heerlijk uitrusten in het ruime bed. Natuurlijk is zo’n beetje alles van prachtig leer met stoere stiksels.

Deze special edition gaat rijden voor de divisie Bulktransport van Simon Loos.. Door de ‘schuifschotel’ kunnen alle soorten bulkopleggers worden vervoerd, zonder de maximale lengte te overschrijden. De compressor kon mooi in het geheel worden verwerkt, en de schuine luchtaansluiting is zodanig gemonteerd dat de zijskirt niet open hoeft tijdens gebruik. De truck is met zijn sleep-as met boogielift overigens de enige ‘nasleper’ in het wagenpark van Simon Loos.

De 360° viewer is niet zo heel groot af te beelden. Wie fullsize wil rondkijken kan het beste even klikken op onderstaande links.

https://ezvr.nl/view/simonloos/cabine

https://ezvr.nl/view/simonloos/chauffeursstoel

Bron: Simon Loos

4 reacties op “Foto’s: 360° binnenkijken in Simon Loos’ verlengde Actros!

 • Mario

  Daar in wognum kan alles voor de koningsklasse bij Loos.
  De mannen die het slechtste werk doen en het meest moeten sjouwen hebben nog geen koelkast in de auto,te weten bij AH !!!!!!
  MAAR JA VERSCHIL MOET ER ZIJN,NIET DAN,eet mijn boterhammetjes wel vroeg op.

 • Dag Mario, dat klinkt helaas allesbehalve blij… En daar worden wij uiteraard ook niet blij van! Wil je even een mailtje sturen ajb aan mc@simonloos.nl met je contactgegevens? Dan gaan we er hier mee voor je aan de slag! Gr. Lars & Liesbeth

 • Peter

  Mooi gedaan hoor. Maar waarom niet in de 530 pk uitvoering of met de 16 liter motor?
  Jammer dat er geen xenon koplampen inzitten staat net wat mooier vind ik.

 • Jarno Moleveld

  Oh wow, die nieuwe wagen van jullie ziet er geweldig uit! Ik hoop dat jullie even contact gaan zoeken met “SCS Software” om deze en diverse andere van jullie vernieuwde wagen park toe te voegen in het spel “Euro Truck Simulator 2”. Uitstekende toevoegingen! Die ouwe Scania LB-7650-AK mag er wat mij betreft ook meteen bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer