Foto’s: Broshuis innoveert met 2-assige pendelas dieplader • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Broshuis innoveert met 2-assige pendelas dieplader

Opleggerfabrikant Broshuis heeft een primeur: een twee-assige pendelas dieplader. Met de PL2-dieplader realiseert Broshuis een laadvermogen van 12 ton per aslijn en het is het laadvolume hoger.

De engineers van Broshuis zijn er in geslaagd met door toepassing van de PL2 een dieplader te creëren met een lage overgang van het lage diepbed naar het lage asstel.

Waar de gebruikelijke pendelas-asstellen opvallen door hun hoge asstelhoogte ten opzichte van de andere bekende asstellen, is er met de PL2 een nieuwe 2-assige pendelas dieplader met een extreem laag en kort asstel. “Hierdoor houdt u een langer diepbed over binnen de wettelijke maten. Door het lage asstel is het hoogteverschil van het diepbed naar het asstel kleiner waardoor overstekende lading over het asstel mogelijk is. Dit resulteert dan in kortere voertuiglengte. Doordat deze nieuwe dieplader is uitgevoerd met ons PL2-assysteem heeft deze ook de bijbehorende voordelen, zoals onder meer een minimale rijhoogte van 810 mm en een slag van maar liefst 600 mm”, legt Broshuis uit op haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer