Ga naar hoofdinhoud

Handig voor de banden: Canuck Tire Puck

Martins, fabrikant van bandenuitrusting, voegt een nieuwe wielen- / bandentrolley toe aan zijn assortiment bandenuitrustingen. Met de Canuck Tire Puck, genoemd naar zijn Canadese roots en de gelijkenis met de iconische ijshockeypuck, wordt het werken met banden minder arbeidsintensief. Hierdoor worden veelvoorkomende letsels en ongevallen op de werkvloer voorkomen.

Met een draagvermogen van 135 kg en vier soepele zwenkwielen, biedt de Canuck Tire Puck monteurs een efficiëntere manier van werken met banden / wielen. Het uiterlijk, de remmen en een uv-bestendig frame bieden de Canuck Tire Puck zowel binnen als buiten een goede presentatie. Met behulp van de Tire Rider (bandenwagen) van Martins kan de Canuck Tire Puck bovendien met gestapelde banden verplaatst worden.

Monteurs hebben niet langer last van losse banden op de vloer en ook het individueel verplaatsen van de banden, dat zowel belastend is en risico’s met zich meebrengt, is verleden tijd. Banden kunnen op de Canuck Tire Puck gestapeld worden en zo snel en gemakkelijk van de ene plek naar de andere worden gebracht, of dat nou een transportband, bandenrek of display is.

Deze laatste innovatie speelt in op een van de behoeften die Martins in de werkplaats tegenkwam. “We zagen vaak dat onze klanten kleine houten of stalen platforms maakten om hun banden te verplaatsen, of dat nou was om ze te presenteren of om het werken met banden makkelijker te maken. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam is daarom met een stevige, simpele en kost-effectieve oplossing op de proppen gekomen”, aldus Martin Depelteau, directeur en oprichter van Martins Industries. “En aangezien onze marketingafdeling zich in Canada bevindt, leek Canuck Tire Puck ons wel een toepasselijke naam.”

Als ‘s werelds grootste fabrikant van bandenveiligheidsuitrusting, vindt Martins Industries het belangrijk om high-quality en kost-effectieve oplossingen aan te bieden voor alledaagse problemen op de werkvloer en zo de efficiëntie, veiligheid en arbeidsomstandigheden van werknemers over de hele wereld te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer