Harry Wolters nieuwe president DAF Trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Harry Wolters nieuwe president DAF Trucks

DAF president Preston Feight vertrekt na ruim twee jaar alweer uit Eindhoven. Hij is benoemd tot Executive Vice President bij moederbedrijf Paccar. Harry Wolters, tot op heden European Sales Director, volgt Preston Feight op met ingang van 1 september.

Preston Feight copyright TTM.nlPreston Feight begon in mei 2016 als President-directeur bij DAF Trucks, als opvolger van Harrie Schippers die eveneens Executive Vice President bij Paccar werd. Feight slaagde erin met zijn team en de medewerkers van DAF een DAF XF en CF te bouwen die werden benoemd tot ‘International Truck of the Year 2018’. Feight is al 20 jaar in dienst bij Paccar. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor DAF Trucks en Paccar Parts op het hoofdkantoor van Paccar in Seattle. Preston was onder meer Director Product Planning, Chief Engineer, Assistant General Manager Sales en Marketing en promoveerde in 2015 tot General Manager van Kenworth Trucks. Hij is afgestudeerd aan de Northern Arizona University (werktuigbouwkunde) en aan de University of Colorado (bedrijfsmanagement). Ook is hij een ‘registered professional engineer’(P.E.). In 2017 was Preston voorzitter van de ‘Commercial Vehicle Board’ van ACEA, de European Automobile Manufacturers’ Association.

Harry Wolters

Harry Wolters is 22 jaar in dienst bij Paccar, meest recentelijk als European Sales Director. Tijdens zijn carrière bij DAF was Harry Wolters ook Controller Truckfabriek, Manager Logistic Operations, Bedrijfsleider Truck Assemblagefabriek, HR Directeur en Directeur Operations. Harry behaalde zijn Master-titel Bedrijfskunde aan de Universiteit van Eindhoven en rondde in 2017 het Executive Program aan Stanford University af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer