ICTS in zee met EKOL, Waberer’s, Link en CLdN Cargo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ICTS in zee met EKOL, Waberer’s, Link en CLdN Cargo

De ICTS Group biedt trailerverhuur en diverse onderhouds- en field services aan om klanten een reeks aan fleetmanagement oplossingen te bieden. Onlangs zijn er nieuwe Internationale partnerschappen aangegaan met EKOL, Waberer’s, Link en CLdN Cargo.

De ICTS Group heeft onlangs 50 lichtgewicht 45 ft. chassis aan CLDN CARGO geleverd. CLdN CARGO is een van de grootste logistieke dienstverleners die op maat gemaakte ‘kort overzeese’ oplossingen biedt met containers en trailers, als onderdeel van de CLdN Group gespecialiseerd in bulkvervoer, roll-on roll-off en deur-tot-deur logistiek.

De ICTS Group heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten voor onderhoud, reparatie en andere diensten met Waberer’s International Nyrt en Link Sp. Z o.o. met betrekking tot hun rollend materieel. Het partnerschap vloeide voort uit ICTS Groups’ Internationale focus op het leveren van diensten via haar verschillende werkplaatsen en grensoverschrijdende mobiele activiteiten.

Waberer’s is toonaangevend transporteur met in eigendom zijnde materieel voor internationaal transport van volle trailerladingen in Europa en de marktleider in Hongarije op het gebied van binnenlands vrachtvervoer en complexe logistieke diensten. Link, de bekende Poolse groep, is onlangs overgenomen door Waberer’s. Het partnerschap met beide bedrijven ligt in lijn met de ‘zero defect’-strategie van de ICTS Group waarmee het bedrijf zich richt op het vormen van een ‘spil’ in Europa op basis van haar verhuur- en full-service concepten.

De ICTS Group heeft een uitgebreide huurovereenkomst getekend met EKOL. De transactie die werd overeengekomen in de aanwezigheid van de heer Ahmet Musul, Voorzitter van EKOL, en de heer Jan Coene, President & CEO van de ICTS Group, betreft de huur van 125 Kässbohrer mega huckepack schuilzeiltrailers, onderverdeeld in 100 TIR verhuurtrailers voor lange termijn en 25 trailers voor korte termijn verhuur.

Als onderdeel van de huurovereenkomst zal de ICTS Group ook APK-keuringen en preventieve inspecties uitvoeren in de Internationale werkplaatsen van de ICTS Group in Zeebrugge in België en in Rotterdam, Nederland.  Zeebrugge is een zeer belangrijke locatie voor beide bedrijven. In Zeebrugge bevindt zich de grootste werkplaats van de ICTS Group, waar EKOL onlangs haar treinverbinding met Trieste in Italië heeft gevestigd.

Gezamenlijke synergiën worden versterkt door het feit dat de ICTS Group speciale toegangsvergunningen heeft tot gebieden met beperkte toegang voor controles en on-site reparaties.  EKOL, een geïntegreerd logistiek bedrijf dat is opgericht in 1990, levert Internationale transport, opslagmogelijkheden, binnenlandse distributie, International handel, douane en supply-chain management diensten aan in 15 landen.

EKOL is een van Europa’s grootste logistieke dienstverleners met een oppervlakte van 1.000.000 m² aan overdekte distributiecentra in Turkije, Duitsland, Italië, Griekenland, Frankrijk, Oekraïne, Bosnië-Herzegovina, Roemenië, Hongarije, Spanje, Polen, Tsjechië, Bulgarije, Iran en Slovenië, alsmede het mogelijk maken van intermodaal vervoer met behulp van EKOL’s 6 Ro-Ro-schepen, 48 block-treinen per week en 5.500 voertuigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer