Imbema Rhiwa leverancier Lago • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Imbema Rhiwa leverancier Lago

Imbema Rhiwa Carrosserietechniek is sinds kort officieel leverancier van het productgamma van Lago accessori. Lago levert onderdelen en accessoires voor industriële en commerciële voertuigen, zoals gereedschapskisten, spatschermen, watertanks, brandblusser boxen en documenthouders.

Lago ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle producten in eigen beheer in haar fabriek in Noord Italië, met als doel de eindgebruiker hoogwaardige oplossingen te bieden. Hierbij maakt zij gebruik van de laatste productietechnieken op het gebied van rotatie- en spuitgieten. De kwaliteitsproducten van Lago passen perfect bij de andere A-merken en de visie van Imbema Rhiwa Carrosserietechniek als Solution Provider.

Imbema Rhiwa Carrosserietechniek levert de drie verschillende lijnen kunststof gereedschapskisten en bijbehorende steunen uit voorraad. Het gaat om de Vertigo, een rotatiegegoten gereedschapskist met grijze stompe deksel en   dubbele sluiting met magnetische zekering; de Black Dog, dezelfde kist als de Vertigo alleen met een zwarte stompe deksel en T-sluitingen en als derde de Space Trucin, een gereedschapskist met een waterdichte opdekdeksel en meerpuntssluiting.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer