Ga naar hoofdinhoud

Interlogic neemt drie Schmitz schuifzeiltrailers in gebruik

Het wagenpark van Interlogic uit het Vriezenveen is afgelopen week uitgebreid met de eerste 3 eigen opleggers. Het gaat om drie assige schuifzeil opleggers op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull.

Interlogic is een jonge en dynamische logistieke dienstverlener die opereert vanuit het Overijsselse Vriezenveen. Interlogic garandeert logistieke ontzorging van het allerhoogste niveau. Op basis van budget en planning van de klant komen zij tot de meest optimale vervoersoplossing. Hiervoor maken zij gebruik van verschillende type transporten.

Dagelijks organiseren zij diverse transporten naar alle uithoeken van Europa. Van een enkele colli tot complete wagenladingen. Voor de uitvoering van deze transporten maken zij gebruik van een eigen wagenpark en van het wagenpark van hun gespecialiseerde agenten. Deze gerenommeerde agenten hebben een uitgebreid netwerk met lokale kennis en beheersen de lokale talen.

Het wagenpark van Interlogic bestond tot op heden vrijwel alleen uit trekkende eenheden van DAF en Scania. Daarnaast werden er opleggers gehuurd om de groeiende vraag naar flexibiliteit vanuit eigen klanten op te vangen. Vanwege de ervaringen met de verschillende huur opleggers hebben zij bewust gekozen voor Schmitz Cargobull. Om de groeiende vraag vanuit de klanten en de markt op te vangen en de dienstverlening verder uit te breiden is er nu in drie nieuwe eigen opleggers geïnvesteerd.

De nieuwe Schmitz Cargobull Schuifzeil opleggers zijn uitgerust in overeenstemming met de wensen van Interlogic. Zo is er gekozen voor een verzwaarde vloer en opbouw om een lange levensduur te garanderen. Verder zijn de opleggers uitgerust met de eigen Schmitz opleggerassen met schijfremmen. De opleggers zijn daarnaast uitgevoerd met dubbele liftassen en rondom verlichting voor het gebruikersgemak van de chauffeurs. Om de opleggers een strakke “look” te geven zijn ze uitgevoerd met de herkenbare Interlogic belettering in fullcolour uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer