Jan de Rijk op militaire oefening • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jan de Rijk op militaire oefening

Jan de Rijk Logistics neemt deel aan een pilot met Defensie om de mogelijkheden van samenwerking en kennisuitwisseling te verkennen.  Afgelopen week is personeel van deze logistieke dienstverlener mee geweest op militaire oefening in Duitsland.

Tijdens deze oefening is er gekeken hoe personeel van Jan de Rijk effectief ingezet kan worden binnen de krijgsmacht. In de tweede helft van 2018 zal personeel vanuit Defensie binnen de organisatie van Jan de Rijk Logistics meewerken.

In het kader van ‘de adaptieve krijgsmacht’ onderzoekt Defensie, samen met Jan de Rijk Logistics, DSV, Nijhof-Wassink en Van der Vlist, hoe de krijgsmacht flexibeler en duurzamer kan samenwerken.

Het doel is om tijdens piekmomenten personeel uit het bedrijfsleven en Defensie uit te kunnen wisselen. Op deze manier wordt flexibiliteit en capaciteit vergroot en de duurzame inzetbaarheid gewaarborgd.

Jan de Rijk Logistics, gelokaliseerd in Nederland, is een toonaangevende Europees dienstverlener in Transport en Logistiek, opererend met een grote, moderne en een diverse vloot van 1000 voertuigen door geheel Europa. Het bedrijf heeft heeft 27 kantoren in 13 landen en meer dan 1300 werknemers in Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer