Joop Roijakkers naar ICTS • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Joop Roijakkers naar ICTS

Na lange tijd het gezicht van Talson te zijn geweest stapte Joop Roijakkers per 1 augustus over naar ICTS in Vuren. Joop Roijakkers heeft bij Talson Transport Engineering de afgelopen zeven jaar in verschillende management functies gewerkt. Tijdens de beurs kan iedereen op de ICTS-stand met Joop Roijakkers kennis maken. Uiteraard is Hans van Adelsbergen ook aanwezig.

Na de samenvoeging van TRE (Trailer Rental Europe) met ICTS in februari van 2007 is men druk in de weer geweest met het uitbreiden van de volledige ICTS  Group. Naast de verschillende vormen van verhuur, leasing en verkoop van trailers kan ICTS ook onderhoud en keuringen aanbieden in haar eigen werkplaats in Zeebrugge. De vloot bestaat momenteel uit ongeveer 1300 opleggers waaronder schuifzeilopleggers (met of zonder coilgoot), huifopleggers, open opleggers, mega-opleggers, containerchassis,  koel-/vriesopleggers en gesloten opleggers, allen in diverse uitvoeringen.
Half september wordt een nieuw depot geopend in Ede. Alles bij elkaar beschikt ICTS dan over vier depots: Waddinxveen (Arledo), ICTS GmbH (Wuppertal, Duitsland) en natuurlijk de hoofdvestiging in Vuren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer