Ga naar hoofdinhoud

Koel blijven in de hitte met TechNiche

Werken met deze hitte is geen pretje, maar ja, een standairco in elke vrachtwagen aanbrengen is een beetje kostbaar. Om medewerkers toch koel te houden zijn er ook andere manieren, bijvoorbeeld met een koelvest of een gekoelde bandana van TechNiche.

Met de koelproducten van TechNiche kan hittestress worden voorkomen. Deze producten verkoelen het lichaam, waardoor het werkklimaat aangenamer wordt, de productiviteit verbetert en verzuim afneemt. De producten zijn snel en eenvoudig te activeren: even onderdompelen in water, het overtollige water eruit uitknijpen en ze zijn klaar voor gebruik! Bij gebruik verdampt het vocht in de producten langzaam, waardoor deze uren lang voor verkoeling zorgen.

Bij werken in warme omstandigheden is het lastig om écht verkoeling te vinden. Wanneer het lichaam de warmte niet volledig kwijt kan, kan dit resulteren in hittestress en dat kan ernstige gezondheidsklachten opleveren. De concentratie neemt af en men wordt minder alert, waardoor de kans dat men fouten gaat maken of dat er een ongeluk gebeurt een stuk groter wordt. Met de koelproducten van TechNiche wordt hittestress voorkomen, wordt het werkklimaat aangenamer én comfortabeler, wat zorgt voor een hogere productiviteit. De producten zijn eenvoudig en snel klaar voor gebruik en zijn geschikt om voor langere tijd verkoeling te geven. Niet voor niets worden de Hyperkewl producten al jaren succesvol gebruikt in de sportwereld door bijvoorbeeld nationale voetbalelftallen, internationale wielerploegen en Formule 1 coureurs. De technologieën zijn ook perfect toepasbaar in de industrie. Ideaal voor extreme werkomstandigheden en werken bij hoge temperaturen.

De herbruikbare HyperKewl producten bestaan uit een gepatenteerd super absorberend polymeer weefsel dat water snel opneemt en langzaam laat verdampen. Hierdoor wordt het natuurlijke verkoelingsproces versneld. Dompel het product 2 minuten onder in water, knijp het overtollige water eruit en het product is klaar voor gebruik. Vanwege het feit dat de producten niet nat aanvoelen kan het over de kleding gedragen worden en, afhankelijk van de omstandigheden, bieden deze producten meerdere uren verkoeling. Er zijn diverse producten leverbaar, waaronder koelvesten, bandana’s, polsbanden, caps en accessoires voor veiligheidshelmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer