Ga naar hoofdinhoud

Kögel schuifzeiltrailer voor Nagele

Kögel Trailers Benelux leverde afgelopen week een nieuwe schuifzeiltrailer aan Transportbedrijf Nagele uit de gelijknamige plaats in Flevoland.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van een aantal klantspecifieke wensen, en uiteraard de stabiliteit en kwaliteit van de Kögel producten. Eveneens belangrijk is de service en parts ondersteuning welke gegeven kan worden vanuit  Truck & Trailer. De nieuwe oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux afgeleverd aan Simon de Vries van Transportbedrijf Nagele.

Kögel Trailers blijft volgens het bedrijf zelf continue de focus leggen op kwaliteitsverbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft. Een voorbeeld daarvan is de conservering van de trailers door middel van Nano Ceramic KTL coating. Het chassis en alle andere staaldelen worden hiermee bewerkt. Daarmee loopt Kögel Trailers naar eigen zeggen ‘ver voorop’ en is roestvorming ‘not done’.

Transportbedrijf Nagele is onderdeel van Koel- en vriesbedrijf Nagele dat zich specialiseert in het koelen en opslaan van agrarische producten. Het transporteert dagelijks agrarische producten door de gehele Noordoostpolder en omstreken. Daarnaast levert het dagelijks goederen in België, Duitsland en Noord-Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer