Kraker: trailer voor zwaar werk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kraker: trailer voor zwaar werk

Nieuw bij Kraker is de CF-ECO HI-trailer die speciaal ontwikkeld is voor het zwaarste transport zoals bouw- of sloopafval, zand, grind, glas, sintels en boomstammen.

Kraker TrailersKraker besteedde vooral veel aandacht aan de vloer van het voertuig: de vloerplanken zijn opgebouwd uit een aluminium ondervloer met hierop een hardox slijtstrip die de slijtvastheid garandeert. De vloer is volledig vlak en dus ook geschikt voor vervoer van gepalletiseerde goederen. De demoversie die tijdens de Carrosserie Vakdagen beschikbaar is, is uitgerust met het ETS-besturingssysteem.
De schuifvloertrailers van Kraker Trailers zijn nu optioneel leverbaar met een lichtgewicht besturingssysteem, ETS genaamd. Het gaat hier om een digitaal geregeld stuursysteem  met snelheidsafhankelijke besturing. Bij een snelheid van meer dan 60 km/uur wordt het asstel star. Optioneel is draadloze manuele afstandsbediening leverbaar. Het systeem heeft geen mechanische verbindingen zoals kogeldraaikransen en stuurstangen en is daardoor onderhoudsvriendelijk. Het meergewicht van ETS 1 ten opzichte van een standaard schuifvloertrailer is slechts gering. Het is ook leverbaar voor twee stuurassen en heet dan ETS 2.  Zowel ETS 1 als ETS 2 zijn geschikt voor 9 of 10 tons assen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer