LECI debuteert bij Truck en Trailer Groep Gomes • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LECI debuteert bij Truck en Trailer Groep Gomes

Truck en Trailer Groep Gomes (TTGG) heeft een primeur tijdens Transport Compleet in Hardenberg. Het laat voor het allereerst LECI trailers zien, waar het TTGG sinds kort dealer van is.

TTGG is onderdeel van Truck en Trailer Groep Nederland en is officieel dealer van Kögel en ROJO trailers in Nederland. Omdat er veel vraag is naar distributietrailers met gestuurde assen, heeft Truck en Trailer Groep Gomes haar productengamma uitgebreid. Sinds 1 januari 2018 is TTGG namelijkofficieel dealer van LECI trailers voor Nederland.

LECI is gespecialiseerd in trailers met TRIDEC besturing. Een welkome aanvulling in ons distributieland waar veel vraag is naar trailers met gestuurde assen. LECI trailers produceert hoogwaardige trailer en in marktleider in Spanje en heeft een groot marktaandeel in Frankrijk. In Denemarken is LECI Trailers goed vertegenwoordigd met trailers voor LZV-oplossingen.

LECI produceert opleggers met TRIDEC besturing in alle varianten trailers. Het gamma gaat van enkel-as City Trailers tot twee- en drie- assige trailers met een gestuurde naloopas. De trailers zijn leverbaar in schuifzeil- en boxopleggervarianten maar ook in Frigo uitvoeringen.

Speciaal voor Frigo uitvoeringen heeft LECI trailers de productie van de wanden van de box in eigen beheer. Door nat-op-nat verlijming garandeert LECI de hoogste kwaliteit en behoud van K- waarde. Ook na een langere periode van gebruik. Ook bij schade is het proces van herstel van de wanden vele malen makkelijker, goedkoper en sneller dan bij geïnjecteerde paneelbouw.

Truck en Trailer Groep Gomes is aanwezig op de Kögel stand, nummer 143 in hal 1, en eveneens op  de TTGG stand met een LECI trailer stand 413 in hal 4.

Inmiddels is de eerste levering van LECI trailers een feit. SNEL Shared Logistics zette onlangs haar handtekening voor de levering van maar liefst 20 stuks. Op de foto Piet Verdoold van SNEL (links) en Theo Slob, Area Sales Manager TTGG.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer