Ga naar hoofdinhoud

Logistiekconcurrent.nl breidt magazijn uit

Logistiekconcurrent.nl groeit zo hard dat de huidige omvang van het magazijn niet meer voldoet. Er moet met rasse schreden worden uitgebreid om klantbeloftes waar te kunnen blijven maken. Hugo de Bie, algemeen directeur: “We gaan het magazijn sterk uitbreiden. Dat is van cruciaal belang voor onze groei en toekomstige ambities.”

Met de uitbreiding van het magazijn groeit de beschikbare ruimte van 2400 m² naar ruim 4000 m² en het aantal palletplaatsen naar 3200. Deze uitbreiding is noodzakelijk om hardlopende artikelen voorradig te kunnen nemen én te houden. Steeds meer artikelen beschikken op deze manier over de ‘vandaag besteld = morgen in huis’ – sticker, iets wat vandaag de dag in webshop-land vrijwel als de standaard geldt. Hugo de Bie: “Het is voor ons als bedrijf, en daarmee voor onze klanten, belangrijk dat we onze beloftes waar kunnen blijven maken. Dat betekent het continu voorradig houden van populaire artikelen in combinatie met razendsnelle verzending. Geen verrassingen en gewoon doen wat we beloven.” De huidige omvang van het magazijn begint capaciteitskuren te vertonen, waardoor een uitbreiding noodzakelijk is om de groei door te kunnen zetten.

Voor de verbouwing zijn extra mensen ingeschakeld om het proces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Naar alle verwachting moet de inrichting van het nieuwe magazijn eind september zijn afgerond. Warehouse manager Bram Schonenberg glimlacht van oor tot oor: “Zo ontzettend veel extra ruimte en mogelijkheden voor efficiency verbeteringen! Een walhalla voor al onze logistiek medewerkers. Wat een indrukwekkend project.”

Op Kraaiendonk 46 in het Brabantse Venhorst bevindt zich zowel het kantoor als het magazijn van Logistiekconcurrent.nl en Logistiekdirect.be, beiden onderdeel van AFL Groep BV. Van hieruit worden pakketten en pallets vol bestellingen verzonden naar Nederland, België en daarbuiten. Door te fungeren als totaalleverancier, waarbij zowel de zakelijke klant als de particulier al haar logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen bij één aanbieder kan verkrijgen, ontstond voor het bedrijf een succesformule. En met ‘alles voor de logistiek’ bedoelt zij werkelijk alles: van verzendetiketten, pallets en ladingzekering tot truckparts, verzegelingen en verpakkingsmateriaal. De enorme groei in klanten, assortiment, omzet en aantal medewerkers bevestigt het belang van een totaalaanbieder voor de logistieke sector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer