Max Trailer presenteert MAX600 draaischamel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Max Trailer presenteert MAX600 draaischamel

Het snel groeiende Max Trailer heeft een nieuwe aanhangwagen aan haar gamma toegevoegd. Het is de MAX600 draaischamel aanhanger met naar keuze 3 of 4 assen.

Max Trailer is in handen van de Faymonville Group en werd opgericht in 2012. Inmiddels gaat het Max Trailer voor de wind; in 2017 werden al meer dan 1000 eenheden verkocht.

De nieuwe MAX600 heeft naar keus drie of vier assen en is geschikt voor gebruik in de bouwsector of overheidswerken. “De volledig vlakke laadvloer is bijzonder stevig en geschikt voor het transport van graafmachines, bouwmachines en andere apparatuur”, legt productmanager Mario Faymonville het toepassingsgebied van het nieuwe Max Trailer voertuig uit. Verschillende machines kunnen snel en veilig worden geladen dankzij solide enkele of dubbele oprijplaten. De MAX600 heeft standaard luchtvering, wat de rij-eigenschappen ten goede komt. Ladingzekering is een zekerheidje door talrijke vastzet- en sjorogen.

De MAX600 beschikt net als andere Max-modellen over een modulaire structuur, wat resultaat in een groot aantal standaard onderdelen. Dit verhoogt volgens Faymonville de kwaliteit van de constructie, maar voor de gebruiker is het ook voordelig bestellen van reserve- onderdelen, omdat dit het maximale uitwisselbaarheid garandeert en materiaaluitgaven vermindert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer