Ga naar hoofdinhoud

Melis Transport: ‘Alle auto’s weer op weg’

Het pand van Melis Transport in Duiven is donderdagavond na een grote brand grotendeels in de as gelegd. Het bedrijf is echter alweer operationeel: “Het transport gaat gewoon door”.

12832476_1357032347657005_1656054753785461456_nHet is vrijdagmorgen negen uur en bij Melis Transport in Duiven wordt gewoon al weer de telefoon opgenomen. “Het transport, de operationele zaken, het gaat gewoon door”, zegt een medewerker tegen TTM.nl.

In de nacht van donderdag op vrijdag liet Melis Transport via Facebook al weten dat ‘het transport morgen gewoon doorgaat’. Bij collegabedrijf Synerlogic werd onder meer de planning weer live gezet. Directeur Marwin Melis is nog niet voor commentaar bereikbaar, maar hij laat al wel op Facebook weten dat ‘alle auto’s weer op weg zijn’.

Melis onderwegHeel even was een brand bij een transportbedrijf donderdagavond nationaal nieuws. De brand bij Melis trok ook grote aandacht van tal van mensen uit de regio. Het gebied rond de Dijkgraaf in Duiven, waar Melis Transport sinds begin vorig jaar huisde, werd door hulpdiensten afgezet in verband met mogelijk schadelijke stoffen die bij de brand zouden vrijkomen. Omwonenden werden geadviseerd ramen en ventilatie te sluiten. Laat op de avond gaf de brandweer het sein ‘brandmeester’, maar het pand moet wel als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Facebook Melis Transport

 

6 reacties op “Melis Transport: ‘Alle auto’s weer op weg’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer