MendriX’ nieuwe release nodigt uit tot koppelen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MendriX’ nieuwe release nodigt uit tot koppelen

TMS-aanbieder MendriX heeft een nieuwe release van haar TMS gelanceerd, die dankzij de verbeterde, open architectuur nog beter koppelbaar is dan voorheen.

Koppelingen met MendriX TMSDe open architectuur van MendriX zorgden er al voor dat MendriX TMS gemakkelijker koppelbaar is dan gebruikelijk bij TMS. Echter, in de nieuwe release van MendriX TMS zorgen nieuwe schakelmogelijkheden ervoor dat de mogelijkheden eindeloos worden. Ook de bijbehorende documentatie met voorbeelden zijn weer versimpeld en uitgebreid. Koppelen kunnen klanten dus zelf. Of ze kunnen aankloppen bij MendriX voor ondersteuning hierbij.

Directeur Mark van der Hijden van MendriX vertelt enthousiast: “Het is handig als al die verschillende systemen die een klant gebruikt gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Dit scheelt namelijk veel tijd en geld, met name omdat het dubbele invoer en daarmee ook onnodige fouten en wachttijd voorkomt.” Volgens Van der Hijden worden koppelingen met de nieuwe release goedkoper. “Met het verbeterde open MendriX TMS is volledig automatische verwerking van order tot factuur vandaag al binnen handbereik! We komen nóg klanten tegen die geen idee hebben wat er allemaal mogelijk is. In veel gevallen weten ze niet hoeveel honderden koppelingen er al bestaan met MendriX.” Van der Hijden denkt te weten hoe dat komt: “We zijn tóch nog iets teveel IT-nerd. Te bescheiden en te weinig commercieel met verkondigen wat we allemaal kunnen.”

Of een klant nu zelf een koppeling legt met een webshop, of dat klanten kiezen voor een van de vele standaard koppelingen die MendriX beschikbaar heeft. Het kan nu echt allemaal. Ook kunnen klanten ervoor kiezen om onafhankelijk van MendriX een IT-partij in te schakelen voor een koppeling met een WMS, lopende banden, weegschalen, sensoren, andere systemen of mobiele apparaten.

Eén reactie op “MendriX’ nieuwe release nodigt uit tot koppelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer