Nieuw Speedline Truck wiel voor trucks en opleggers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuw Speedline Truck wiel voor trucks en opleggers

Speedline Truck, het vrachtwagenwielmerk van de Ronal Group, breidt het assortiment lichtmetalen wielen voor vrachtwagens, opleggers en bussen verder uit. De nieuwe SLT 4015 voor trucks en opleggers is vanaf nu leverbaar.

Met de nieuwe wielvariant breidt Speedline Truck zijn unieke programma opnieuw uit. De SLT 4015 in de maat 19.5×8.25” heeft een steekmaat van 8×275 mm en een ET-waarde van 146. Het wiel is verkrijgbaar met boutgaten met een diameter van 26, 30 en 32 mm.

Het nieuwe Speedline Truck wiel heeft een draagvermogen van 3.150 kg bij toepassing van enkele montage en een draagvermogen van 2.900 kg bij toepassing van dubbele montage. Het is zowel geschikt voor trucks als voor opleggers.

Zoals alle wielen van Speedline Truck is ook dit wiel verkrijgbaar met een hoogwaardig, diamantgeslepen hoogglans oppervlak. Bovendien is de SLT 4015 uitgerust met de originele Speedline Truck ventielen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor aluminium wielen en bieden extra bescherming tegen contactcorrosie.

TÜV-certificering en ABE voor de Duitse aftermarket zijn bij Speedline Truck standaard. De SLT 4015 is vanaf maart 2018 verkrijgbaar via de Speedline Truck aftermarket-partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer