Nieuw type twintrailer en Ecocombi • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuw type twintrailer en Ecocombi

Ook deze beurs was er weer het nodige aan innovatie te zien bij Van Eck zoals een hele bijzondere trailer voor McDDonalds in Duitsland.

“Onze producten zijn altijd precies op maat voor de klant. Daarvoor hebben wij ook de Toonzetterprijs 2009 van Innovam gekregen,” vertelt commercieel directeur Martine van Eck.
“Met onze Eckstreme twin hebben een nieuwe variant op onze dubbelvloers trailer gebouwd. Deze is voor McDonalds Duitsland en biedt plaats aan 49 Euro pallets: 33 boven, 16 onder. Het bijzondere aan de trailer is dat hij drie temperatuur zones heeft: boven om te vriezen en onder voor koelproducten en drooggoederen. Bij deze trailer lost de chauffeur het onderste gedeelte met een gerobotiseerde palletkar met afstandsbediening. Boven kan hij gewoon staan. De trailer is bijzonder milieuvriendelijk en FRC gecertificeerd. Ook het nieuwe Van Eck Ecocombi concept is zeer baanbrekend. Het is bedoeld voor winkelketendistributie en combineert twee 10.65m laadbakken tot één LZV maar zonder losse dolly. Die functie wordt overgenomen door het triplestel van de eerst trailer dat kan uit- en inschuiven. Van Eck staat op stand 165.

eck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer