Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CEO voor Fraikin Benelux

De Fraikin-groep laat weten dat Jan van de Perre is aangesteld als Directeur-generaal van Fraikin Benelux. Hij rapporteert direct aan Olivier Fossion, International Chief Operating Officer.

fraikinJan van de Perre heeft het grootste gedeelte van zijn loopbaan opgebouwd in de automobielsector. Hij startte als General Manager bij Hyundai en vervolgens bij Iveco en Europcar. Van 2002 tot 2004 was hij Country Manager van Daewoo in België en van 2005 tot 2006 General Manager voor Chevrolet België.

In 2007 ging hij aan de slag bij de Groep Mitsubishi & FUSO als CEO van het filiaal België-Luxemburg en wordt daarna benoemd tot CEO van Beherman Motors in 2012. In 2014 neemt hij de functies over van de General Manager in NV RELEX.

Pierre-Louis Colin, directievoorzitter van de Fraikin-groep, vermeldde het volgende omtrent de benoeming van Van de Perre: “Wij zijn bijzonder verheugd dat Jan de leiding van Fraikin Benelux op zich neemt. Ik ben ervan overtuigd dat hij de commerciële ontwikkeling van Fraikin in België, Nederland en Luxemburg zal kunnen voortzetten en versnellen zodat we ook op deze markten een leidende positie kunnen innemen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer