Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CF’s voor Van Ravenswaaij

Groothandel S.C. van Ravenswaaij in Veenendaal heeft uit handen van DAF-dealer Bakker Bedrijfswagen Groep onlangs vijf nieuwe DAF CF trekkers ontvangen. Het kwintet is inmiddels al volop in touw voor zijn groothandel in aardappelen, groente en fruit.

van-ravenswaaij-3“Het gaat om details. DAF is een prima merk, maar we hechten ook aan goede service en klantgericht denken. Het belangrijkste is dat we als onderneming netjes en snel geholpen worden”, vertelt Christiaan van Ravenswaaij, mede-eigenaar van S.C. van Ravenswaaij in Veenendaal. “Met de Bakker Bedrijfswagen Groep verloopt het contact erg goed, vandaar dat ik voor deze dealer koos om ons wagenpark uit te breiden. Ik vind de DAF CF bovendien mooi en een kwalitatief goed product met een prima cabine. Een echte blikvanger, zeker in onze kleuren – rood, wit, blauw – en op de zijkant ons logo in de vorm van een appel en een peer.”

De grootvader van Christiaan startte de aardappelen-, groente- en fruithandel in 1927. “Hij reed met zijn paard en wagen langs zijn klanten”, aldus Christiaan. “Het bedrijf groeide en zijn vier zoons namen de handel over, onder wie mijn vader. Nu staat de derde generatie aan het roer: mijn zus, twee neven, een nicht en ikzelf.” Het familiebedrijf telt inmiddels tachtig werknemers.

Door de gunstige centrale ligging aan de A12 is de groothandel goed te bereiken. Met twaalf trucks rijdt S.C. van Ravenswaaij door Nederland en België. Christiaan: “We bevoorraden met name marktkooplui en onze eigen 39 winkels onder de naam De Goudreinet. Met de aanschaf van de vijf DAF’s kunnen we onze klanten nog beter en sneller van dienst zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer