Nieuwe Meiller kipper-oplegger voor Heuvelman GSO • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Meiller kipper-oplegger voor Heuvelman GSO

Transportoplossingen.com heeft afgelopen week een nieuwe Meiller kipper-oplegger geleverd aan Heuvelman GSO in Delfzijl.

De nieuwe Meiller thermo geïsoleerde kipperoplegger is een echte allrounder en kan worden ingezet voor het vervoer van zand, grind, split, fijn en grof puin, slib en asfalt. De kipper-opleggers worden door Transportoplossingen.com voor Nederland standaard voorzien van een versterkte stalen vloer (Hardox) en dikkere wanden. Ten opzichte van de Duitse Meiller-standaard worden de opleggers in Nederland geleverd met een heavy duty chassis, schijfremmen en aluminium velgen. De lengte van de Nederlandse uitvoering bedraagt circa 8,6 meter met ca. 28 mtr3 inhoud.

Transportoplossingen.com bestelt de opleggers bij Meiller op voorraad met alle opties welke in Nederland gangbaar zijn. De milieukleppen worden deels in eigen werkplaats opgebouwd. Hierdoor kunnen klanten indien nodig snel bediend worden.

Heuvelman GSO is gespecialiseerd in het bewerken van verontreinigde baggerspecie en grond tot secundaire bouwstoffen voor de weg- en waterbouw. GSO beschikt over een inrichting waar 80.000 ton verontreinigde grond kan worden ingenomen en bewerkt. Tevens beschikt Heuvelman GSO over een zanddepot waar doorlopend ontzilt zee-zand verkocht wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer