Nieuwe trucknavigatie van Garmin • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe trucknavigatie van Garmin

Garmin introduceert de nieuwe dēzl 580 LMT-D – de nieuwe trucknavigatie met pauzeplanning, ingebouwde Wi-Fi, gratis Digital Traffic en levenslange kaartupdates en een uitgebreide set met slimme oplossingen om vrachtwagenchauffeurs onderweg te ondersteunen.

De robuuste dēzl 580 LMT-D heeft een gemakkelijk af te lezen 5.0 inch display, routes afgestemd op de grootte, het gewicht en de lading van de vrachtwagen, plus alle vrachtwagenspecifieke navigatiefuncties, zoals waarschuwingen voor brughoogtes en steile hellingen. Met Easy Break Planning ontvang je, naar aanleiding van het aantal gereden uren, tijdig een melding van truckstops, weegstations, rustplaatsen en meer, om even de nodige rust te pakken. Via de functie Dispatch and Track kunnen transportcoördinatoren eenvoudig tekstberichten en adressen naar hun bestuurders versturen en zelfs de volledige route van hun bestuurders traceren.

Voor bestuurders die een aanzienlijk deel van hun tijd op de weg doorbrengen, is het handig om onderweg de nodige POIs (nuttige plaatsen) binnen handbereik te hebben. Chauffeurs ontvangen meldingen van truckstops, parkeerplaatsen, logies en meer. Ze kunnen zelfs truckstops zoeken en filteren op voorzieningen, zoals douches, tankstation, Wi-Fi en een vrachtwagenwasstraat.

Garmin introduceert de nieuwe dēzl 580 LMT-D – de nieuwe trucknavigatie met pauzeplanning, ingebouwde Wi-Fi, gratis Digital Traffic en levenslange kaartupdates4 en een uitgebreide set met slimme oplossingen om vrachtwagenchauffeurs onderweg te ondersteunen.

Koppel de dēzl 580 aan de smartphone met de gratis Smartphone Linke mobile app1 en de chauffeur ontvangt gratis real-time informatie zoals live verkeersinformatie6, weersverwachting, flitspalen en meer. Synchroniseer een Bluetooth toestel, zoals een smartphone, met de dēzl 580 LMT-D om handsfree te kunnen bellen3 via de geïntegreerde microfoon en de versterkte speakers.  Zo kun je als bestuurder veilig je handen aan het stuur houden. Bovendien worden met deze koppeling ook inkomende oproepen, tekstberichten en andere app-meldingen weergegeven op het scherm van de dēzl.

Voer simpelweg de gegevens van de vrachtwagen in en de dēzl 580 LMT-D zoekt op basis van het profiel de meest geschikte routes. De routes worden vastgesteld op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van het voertuig.

De dēzl 580 LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie. Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de juiste rijbaan voor de route aan. De PhotoReal knooppuntweergave geeft afritten levensecht weer – in kleur en uiterst gedetailleerd. In het Bird’s Eye knooppuntbeeld kun je de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien. Bovendien geeft Garmin Real Directions vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn.

Om de reis nog gemakkelijker te maken, is de dēzl 580 LMT-D uitgerust met Easy Route Shaping, waarmee eenvoudig de gekozen route kan worden aangepast op basis van favoriete steden of wegen.

Daarnaast is deze nieuwe dēzl 580 LMT-D voorzien van miljoenen nieuwe en populaire plaatsen om te bezoeken en te ontdekken dankzij onze samenwerking met TripAdvisor.

De dēzl 580 LMT-D is voorgeladen met gedetailleerde kaarten van Europa, die vrachtwagen-gerelateerde beperkingen bevatten zoals brughoogtes en gewichtsbeperkingen. Zo ben je als bestuurder altijd voorbereid op aankomende dalingen, stijgingen, scherpe bochten en meer

De dēzl 580 LMT-D is compatibel met de Garmin BC 30 draadloze achteruitrijcamera5. Zodra het navigatiesysteem draadloos verbonden is met de achteruitrijcamera kun je eenvoudig voertuigen, voetgangers en andere obstakels zien op het scherm van de navigatie terwijl je achteruitrijdt.

De Garmin dēzl 580 LMT-D is verkrijgbaar in september 2017 voor een adviesverkoopprijs van 379,99 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer