Ga naar hoofdinhoud

Noordendorp Transport rijdt Renault T

Noordendorp Transport uit Haaksbergen heeft onlangs een Renault Trucks T met 430 pk in gebruik genomen. De trekker wordt ingezet voor het transport van onder andere bouwmaterialen. De gunstige TCO en de goede service van Renault Trucks-dealer Nijwa Hengelo waren voor het bedrijf redenen om voor een Renault truck te kiezen.

Renault Trucks T Noordendorp Transport_3_lowres
Michel Wentink, directeur van Noordendorp Transport legt uit: “Blijven innoveren is ons motto. De Renault Trucks T is echt een nieuwe generatie trucks met totaal nieuwe techniek. Voor ons is het merk nieuw in ons wagenpark, maar de eerste ervaringen zijn goed. Het is een aantrekkelijk vormgegeven truck die we vooral gaan inzetten in het transport van bouwmaterialen en de retail.”

De gunstige Total Cost of Ownership was voor Noordendorp Transport een van de redenen om voor de Renault Trucks T met 430 pk te kiezen: “Voor ons is de TCO van belang en Renault Trucks kon ons hierin echt overtuigen. We gaan deze trekker nadrukkelijk volgen. Daarnaast is er het contact met onze dealer Nijwa in Hengelo. De service die zij waarmaken gaf ons vertrouwen in het product een extra boost.”

Noordendorp Transport werd in 1914 opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamisch transportbedrijf dat met behulp van professionele, gemotiveerde medewerkers en een uitgebreid modern wagenpark voor ieder vervoersvraagstuk een passende oplossing heeft. Noordendorp is gespecialiseerd in vervoer voor retailers, productiebedrijven en bouwbedrijven. Op dit moment beschikt Noordendorp Transport over 43 vrachtwagens en 55 opleggers. Het bedrijf heeft ruim 80 medewerkers.

Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering van Noordendorp door te investeren in mensen en materieel. Het bedrijf ontwikkelt steeds nieuwe concepten op het gebied van vervoer en logistiek, steeds met oog voor duurzaamheid en mvo. “Dat zie je terug in de uitrusting van deze nieuwe Renault Trucks T. Je moet goed voor je mensen zorgen, zij hebben een goede werkomgeving nodig. Ik ben van mening dat als je samenwerkt met je mensen, er betere prestaties geleverd worden. Dat is ook de reden dat we steeds opleiden en nauwlettend kijken naar zaken als verbruik en schades. Daarnaast zijn we steeds bezig met kwaliteitsverbetering binnen de organisatie en de processen die we uitvoeren. Daarbij moet gedacht worden aan Keurmerk Transport & Logistiek, de Lean & Green Award en bijvoorbeeld het Convenant Inspectie Leefomgeving en Transport dat wij hebben ondertekend. Wij verwachten dat de nieuwe Renault Trucks T daaraan zeker een bijdrage gaat leveren”, aldus Wentink.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer