Ga naar hoofdinhoud

Nooteboom 7-assers voor Jos Blom

Jos Blom Kraanverhuur uit Alkmaar heeft zijn trailervloot uitgebreid met 2 stuks 7-assige Nooteboom Ballasttrailers. De eerste Ballasttrailer voor Jos Blom is onlangs in gebruik genomen en binnenkort volgt de levering van de tweede 7-assige Ballasttrailer.

nooteboom-ballasttrailer-jos-blom-kraanverhuur_pww6888-mid-resNooteboom is verheugd dat ook Jos Blom Kraanverhuur zijn keuze heeft gemaakt voor de Nooteboom Ballasttrailer met unieke countersteering. Deze Ballasttrailers zijn speciaal ontwikkeld om maximaal te profiteren van de Nederlandse 100 tons regelgeving. Met de ontwikkeling van de nieuwe 7-assige ballasttrailer heeft Nooteboom al in een zeer vroeg stadium geanticipeerd op de nieuwe ontheffingsregels in Nederland en zijn inmiddels tientallen van dit type Ballasttrailers op kenteken gezet. De countersteering is doorgevoerd in het complete Ballastrailer programma, dat varieert van 4 tot en met 7 assen.

nooteboom-ballasttrailer-jos-blom-kraanverhuur_pww6879-mid-resDe 100 ton jaarontheffing wordt onder andere gebruikt voor het vervoer van ondeelbare lading, kraandelen, kraanballast en getrokken werktuigen. Door de 7-assige Ballasttrailer levert de transporteur geen laadvermogen in ondanks de lagere toegestane aslasten.

Jos Blom is een zeer gerenommeerd kraanbedrijf en beschikt over 48 kranen, waaronder 23 telekranen met een maximale capaciteit van 500 ton en 25 torenkranen met een maximale gieklengte van 60 meter. Ook voor het speciaal transport biedt Jos Blom vele mogelijkheden. Hiervoor heeft hij diverse transporteenheden zoals semidiepladers in verschillende uitvoeringen als ook nu de nieuwste Nooteboom Ballasttrailers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer