Orlaco kijkt om hoekje met CornerEye • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Orlaco kijkt om hoekje met CornerEye

Orlaco presenteert na een eerdere preview officieel haar nieuwe cameramonitorsysteem CornerEye. Zoveel mogelijk in beeld krijgen is het doel geweest en dat is volgens de fabrikant helemaal gelukt. CornerEye dekt volgens Orlaco een zichtveld af dat de gestelde zichtklassen V en VI ruimschoots passeert.

CornerEye_Product_pictureHet systeem heeft een groothoeklens dat gecombineerd met de nieuwste technologieën een zichtveld van 270° oplevert. Revolutionair in de truckbranche, zegt Orlaco, want met dit systeem kan elke truckbouwer in aanmerking komen voor ontheffing van de trottoir- en frontzichtspiegels, volgens spiegelrichtlijn R46. Met CornerEye heeft de chauffeur volledig en gedetailleerd beeld van de omgeving, continu en real time. De HD-camera brengt elk detail in zicht op de HD-monitor met hoge resolutie. De camera is waterdicht IP69K en schok- en vibratiebestendig.

Het systeem is speciaal ontworpen voor vrachtwagens en zware machines en heeft een robuust design  conform de strenge automotive eisen. CornerEye is geproduceerd volgens de erkende kwaliteitsstandaarden ISO/TS 16949:2009 en ISO 9001:2008 en in lijn met de CE-markering. Het is eveneens goedgekeurd volgens de veeleisende R10. Het systeem stoort niet en kan niet gestoord worden door elektromagnetische velden. Met de ontwikkeling van dit systeem blijft Orlaco trouw aan haar visie om blinde hoeken in beeld te brengen en zet hiermee naar eigen zeggen de nieuwe standaard.

Field of Vision CornerEye

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer